ENHU HU
 
 
 

Tekercsfogók

A Bushman AvonTec tekercsfogók teljes sorozatát gyártja, melyeket különböző méret-, kapacitás- és egyéb speciális igények kielégítésére terveztek. Ezek a minőségi emelők hosszú éveken át biztosítják a folyamatos, biztonságos és hatékony tekercsmozgatást. A Bushman AvonTec tekercsfogóit az ASME legújabb B30.20 és BTH-1 számú, az emelő berendezések tervezésére vonatkozó szabványai szerint fejlesztették ki.
 

 

    TULAJDONSÁGOK

  • Széthúzható-összetolható, motoros szárak
  • Formára alakított, hajlított támfelületek az emelő felületeken
  • Végálláskapcsoló a terhelés alatti véletlen kinyitás megelőzésére

 

 

    OPCIONÁLIS FUNKCIÓK

  • Gépesített forgás
  • Fotocella a tekercs középre állításának segítésére
  • Végálláskapcsolók a szárak mozgásának végpontjain
  • Alátétek a tekercsekkel érintkező felületek teljes hosszában
  • Gumi vagy acél tengelycsap-görgők az emelőlapokban
  • Beépített mérlegek helyi vagy távoli kijelzővel

 

 

MOTOROS TEKERCSFOGÓK

 

A standard M5067-es tekercsemelő egyesíti az üzemelési hatékonyságot, a tekercs védelmét és a futódarurendszer alkalmazását, így a legátfogóbb tekercsmozgatási funkciókat kínálja. Az emelő működtetése belső, függesztett vagy távoli vezérléssel is megoldható. A szabvány tekercsemelő egységek 20-50 tonna kapacitással rendelkeznek. A vázon cserélhető, nem fém kopórudak találhatók. Különféle választható funkciók állnak rendelkezésre a tekercsemelőnek az adott tekercsmozgató rendszerhez történő illesztése érdekében.

 

 

Az MR5067 motoros tekercsfogó kis belmagasságú emelő, melyet pontos tekercspozicionálásra terveztek. A forgatást fogaskerék-motor végzi, melyben fogaskerék hajtja a nyomás alatt szerelt csapágyat. A forgó hajtást biztosító tengelykapcsoló védi a rázkódástól.

 

 

ÁLLÍTHATÓ TEKERCSFOGÓK

 

A 427-es típusszámú tekercsfogót kifejezetten azokhoz az alkalmazásokhoz tervezték, ahol kisebb számú munkaciklust hajtanak végre, illetve ahol a kezelők a tekercshez közel helyezkednek el. Működése megbízható és gazdaságos, így a 427-es tekercsfogót nagyon hatékonyan lehet használni szűk folyosókon.

A képen 25 tonna kapacitású állítható tekercsemelő látható acéltekercsek vasúti vagonokból történő kirakodása közben.

 

 

MÉRLEGEKKEL FELSZERELT TEKERCSFOGÓK

 

 

a Bushman AvonTec tekercsemelőit mérlegrendszerekkel lehet felszerelni, melyek emelés közben pontosan megmérik a tekercsek súlyát. Így nincs szükség külön mérlegre, ezáltal idő takarítható meg. A kalibrálási beállításokat a rendszer memóriája tárolja, azok még áramkimaradás esetén sem vesznek el.

 

 

AUTOMATIZÁLT TEKERCSMOZGATÓ ALKALMAZÁSOK

 

 

A Bushman AvonTec automatizált tekercsmozgató alkalmazásokhoz is kínál tekercsfogókat. A képen egy teljesen automatizált tekercstároló darura szerelt két 42 tonnás tekercsfogó egyike látszik, mely éppen tekercset helyez az átrakókocsira.

 

 

AZ ALÁBBI KÉPRE KATTINTVA MEGTEKINTHETŐ AZ ÖSSZES RENDELKEZÉSRE ÁLLÓ TEKERCSFOGÓ:

 

Coil Grab Options

 

 

  A tekercsfogók katalógusának letöltése (696 KB) Get Adobe Reader