ENHU HU
 
 
 
Főoldal / Alkalmazások / Nemvasfém anyagok / Rúd és cső / Egyengetés / Hat- és tízhengeres egyengető berendezések  

Hat- és tízhengeres egyengető berendezések

HATHENGERES EGYENGETŐ BERENDEZÉS

   

       6CR11


Az ilyen típusú gépek fejlesztésében úttörőnek számító vállalatként a Arcon úgy reklámozta a berendezés használatát, mint a leginkább költséghatékony és rugalmas módszer a fémek egyengetésére. A gépek egyedülálló konstrukciója lehetővé teszi, hogy még a legvékonyabb falú csövet is felületi hiba létrehozása nélkül lehessen nagy pontossággal egyengetni. A magas szintű hatékonyság, kiváló minőség, fejlett technológia és rendkívül nagy biztonság mind olyan alapvető elemek, amelyekért a Arcon kezességet vállal. 

TÍZHENGERES EGYENGETŐ BERENDEZÉS

 

 10CR11


Ez a típus ma is rendelkezésre áll, melyet adott esetben egyedi igények szerint alakítanak ki, így lehetőség van gyakorlatilag bármilyen méretű és összetételű anyag egyengetésére. A kívánt egyenesség eléréséhez szükséges gépbeállítást viszonylag könnyen végre lehet hajtani, ez teszi a Arcon tízhengeres egyengető gépeket ennyire egyedivé.

A Arcon által kínált összes hat- és tízhengeres berendezést az ügyfelek követelményeinek megfelelően terveznek. Legyen szó akár vékony falú csövek sérülésmentes egyengetéséről, vagy vastag (25-30 mm) falú, sima végű vagy zömített olajbányászati csövekről (OCTG), a Arconnál biztosan rendelkezésre áll olyan gép, amelyik megfelel ezeknek az igényeknek. A Arcon gépei akár percenként 200 méteres sebességgel is képesek az egyengetési művelet végrehajtására, széles csőátmérő-tartományban mozogva.